JT-Teräshormi


JT-Teräshormi on Suomalainen Avainlippu-tuote, taattua laatua jo yli 30 vuoden ajan. Jalotakan hormit valmistetaan alusta loppuun Suomessa ja haluamme antaa jokaiselle asiakkaallemme täysin turvallisen tavan nauttia takan lämmöstä tai kiukaan löylyistä.

Jalotakka tarjoaa monipuoliset ja mukautuvat hormiratkaisut. Meillä on käytössä 5 hormikokoa (sisäputken halkaisija: 125mm, 150mm, 175mm, 200mm, 250mm). Kaikki hormikoot ovat lämpöluokassa T600, eli JT-hormia voi käyttää minkä tahansa tulisijan kanssa. Teräshormi on nopea asentaa ja sen lisäksi se on edullinen.

Perustoimituksen metrihintaan kuuluu kaikki tarvittavat komponentit. Vesikaton pellityssarja on lisävaruste, joka valmistetaan räätälöidysti aina kohteen mukaan. Pellityssarja on saatavilla meiltä kaikilla yleisimmillä väreillä ja katemateriaaleilla.

JT-Teräshormin sisäputken ainevahvuus on 1mm ja materiaalina ruostumaton teräs. Hormistomme on CE-merkitty ja testattu Suomen VTT:llä. Eristeenä on pontattu vuorivilla, jonka paksuus on 60mm. Pontattu eriste estää lämpösillan muodostumisen ulkokuoreen.

Hormi on nykyisin myös kaunis sisustuselementti, jota ei tarvitse hävetä. Meiltä on saatavilla hormiin yli 20 eri värivaihtoehtoa, lisäksi saatavilla myös RST ja kromi

Kotimaisuus tapaa nopeat toimitukset. Ja mikäli on on kysyttävää olemme aina tavoitettavissa.

 

 

 

 


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot